Împreună

Magazinul nostru  30degrade.ro poate fi accesat din toate mediile, fie că utilizezi un calculator, o tabletă sau un smart phone. Specialiștii nostrii au dezvoltat site-ul astfel încât să beneficiezi de cea mai prietenoasă platformă prin adaptarea conținutului și a rezoluției atât pentru toate tipurile de dispozitive fixe sau mobile, cât și pentru diverse aplicații de navigare.

Prima dată când accesezi 30degrade.ro o faci în calitate de vizitator. Dacă găsești ceva interesant poti comanda fără a fi necesară crearea unui cont; trebuiesc introduse doar informațiile specifice pentru facturare, plată și livrare.

Dacă îți face plăcere să lucrăm impreună, îți recomandăm să te înregistrezi. Astfel vei:

 1. putea comanda telefonic sau trimitând email către: comenzi@30degrade.ro
 2. fi permanent inștiintat despre noile produse sau promoții: apasă aici pentru a te abona la newsletter
 3. putea accesa programul tip abonament
 4. primi sfaturi personalizate pentru imprimanta ta
 5. parcurge mult mai rapid pașii specifici introducerii comenzii, având deja colectate toate informațiile de facturare și livrare.

Poți deasemeni să ne soliciți ștergerea contului pe care il deții pe site-ul nostru trimițând un simplu email către adresa contact@30degrade.ro. În subiectului mesajului trebuie menționat textul “vreau să îmi ștergeți contul!”. Fii sigur că înainte de a procesa cererea, ne vom asigura de faptul că adresa de la care am primit emailul este identică cu cea menționată în contul tău (tocmai pentru a evita eventualele glume proaste). Apoi iți vom trimite reply cu confirmarea ștergerii contului.

Fidelitate (în curând)
Fidelitatea este cel mai puternic argument care dovedește faptul că reușim să îți oferim produse și servicii de cea mai bună calitate și asta este obiectivul nostru principal.

În plus, avem în dezvoltare un program special pentru partenerii noștri tradiționali prin care îi vom răsplăti suplimentar funcție de numărul și valoarea comenzilor plasate, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de avantajele specifice categoriilor preferențiale (Bronze, Silver, Gold, Platinum).

!! vom reveni cu detaliile programului !!

Bring a Friend (în curând)

Atunci când un client este mulțumit, întotdeauna povestește prietenilor săi despre experiențele plăcute și astfel ne-a venit ideea de a lansa programul “bring a friend”. Pentru a putea accesa acest program este necesar să ai cont înregistrat pe 30degrade.ro.

Asta înseamnă că te vom răsplăti pentru faptul că ești mulțumit și incurajezi alți pasionati de imprimare 3D să viziteze 30degrade.ro, să se înregistreze și să lanseze o comandă. Este important să știm că recomandarea vine de la tine și de aceea vom proceda după cum urmează:

 1. vei primi email de la noi cu un cod de CUPON
 2. acest cod iți mulțumim dacă îl transmiți către minim 3 cunoscuți sau prieteni pasionati de imprimare 3D
 3. imediat ce primii 3 din acestia își vor crea cont pe site-ul nostru și vor lansa comanda utilizând codul primit de la tine:
 • vor beneficia de promoția în vigoare aferentă înregistrării primei comenzi
 • îți vom trimite un email cu un nou cod de CUPON in valoare de 5RON pe care îl poți folosi pentru o nouă comandă

și lucrurile pot continua…

E bine de știut și îți recomandăm să eviți să folosești codul inițial în nume propriu (adică atunci când inițiezi o nouă comandă) pentru că, din păcate, vei pierde codul.

Îți recomandăm să citești sectiunea Reduceri și Discounturi pentru a afla detaliile referitoare la modalitatea de utilizare și implementare a campaniilor de reduceri și discounturi.

Campanii și Promoții

Te asigurăm că vom suntem foarte dinamici și proactivi venind permanent în întâmpinarea nevoilor tale cu oferte și campanii speciale.

Acestea vor fi organizate în trei categorii:

 1. reduceri de preț: ușor de remarcat observând bararea prețului vechi și înlocuirea acestuia cu un nou preț promoțional
 2. reduceri procentuale la valoarea comenzii (coșului). Discountul se aplică la valoarea totală fără TVA a produselor incluse în coș.
 3. oferire de CUPOANE de reducere care pot fi folosite pentru subvenționarea parțială a comenzilor sau costului de transport. Fiind considerat instrument de plată, cuponul inlcude TVA, iar valoarea acestuia nu poate fi mai mare de 10% din valoarea comenzii. (ex. Un cupon de 5RON poate fi utilizat pentru plata partială a unei comenzi de minim 61RON tva inclus). Pe o comandă poate fi utilizat un singur cupon.

Termenele de valabilitate ale promoțiilor în vigoare sunt:

a. campania ”Înregistrează-te acum și primești LIVRARE GRATUITA indiferent de valoarea acestora”: expiră la 30 Aprilie 2017

b. campania ”bring a friend”: expiră la 30 Septembrie 2017

Campaniile se implementează în mod independent și nu pot fi cumulate.

Urmărește anunțurile noastre și abonează-te la newsletter pentru a fi sigur că ești permanent informat despre campaniile și promoțiile active.

Procedura de soluționare a reclamațiilor

Eventualele reclamații pot fi transmise către noi prin email la adresa contact@30degrade.ro sau prin poștă la adresa punctului de lucru cu confirmare de primire. În cazul transmiterii prin poștă, vă rugăm să menționați explicit fie în corpul mesajului, fie pe plic adresa de returnare

Analiza și rezoluția reclamației vă va fi returnată prin aceeași modalitate (email sau poștă) cu cea a reclamației în termen de maxim 30 zile.