Broderia este o tehnică și totodată o artă a decorării țesăturilor și materialelor cu ac și ață, cu scopul de a înfrumuseța și personaliza diferite obiecte de îmbrăcăminte precum și a altor elemente decorative.

Frumusețea și rezistența în timp a modelelor realizate prin broderie mi-a accentuat dorința de a descoperii procedee și de a învăța această tehnică care pune accent pe detalii conferind astfel personalitate fiecărui produs în parte.

Pe parcursul anilor am participat la diverse ateliere de croitorie și broderie întâlnind specialiști care m-au ajutat să îmi îmbunătățesc cunoștințele în acest domeniu descoperind elemente de noutate și inovare pe care să le aplic în propria afacere.

Experiența pe care am avut-o în domeniul militar m-a ajutat ca tânăr antreprenor să îmi formez o echipă alcătuită din oameni cu o vastă experiență în croitorie și broderie care să realizeze o gamă largă de produse menită să raspundă nevoilor fiecărui specialist militar în parte. De asemenea am completat linia de producție cu grade destinate Pompierilor, Jandarmeriei și Poliției.

În prezent societatea comercială 30 DE GRADE MARKET SHOP SRL oferă produse confecționate din materiale de înaltă calitate, utilizând o tehnică de brodare computerizată performantă.

Pentru că ne gândim la nevoile fiecărui client am pus la dispoziție fotografii profesionale cu fiecare produs în parte.

Fotografiile sunt realizate de Raluca Ilie.